zondag 9 augustus 2015

Zonovergoten markt bij de molen van Roderwolde

Vandaag stonden we bij de molen van Roderwolde. De dames van het molenwinkeltje de Meulenkamer hadden een knus marktje georganiseerd met tal van streekproductbedrijfjes, producten van de olieslagerij van de molen en natuurlijk= gemalen graan voor pannekoeken. ook Willekleurige draden was voor deze markt uitgenodigd en we hebben geen spijt gekregen van onze toezegging om te komen.
Op deze zonovergoten warme dag werd het heel erg druk bij de molen. Heel veel fietsers uit alle windrichtingen, veel vakantiegangers en natuurlijk ook alle bewoners van Roderwolde waren present op het gras voor de molen. Koffie met lekkere cake, soep, broodjes, de vrijwilligers van de molen liepen zich het vuur uit de sloffen om de standhouders te voorzien van een natje en een droogje.
Het werd aan de kraam drukker en drukker met de daarbij behorende verkopen, waardoor de dag omvloog en we om 5 uur moe maar voldaan even samen met de andere standhouders konden nagenieten van deze geslaagde marktdag. Echt tijd om foto's te maken kreeg ik door de drukte niet.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten