zaterdag 1 augustus 2015

Drukke zonovergoten streekmarkt


De markt met streekproducten op Landgoed Nienoord in Leek wordt vandaag erg druk bezocht. Binnen een uur telt Sjoerd Falkena al 200 bezoekers - See more at: http://www.roderjournaal.nl/nieuws/32176/in-de-rij-voor-streekproducten-op-nienoord/#sthash.l7m4jZ46.dpuf, schreef het Roder journaal vandaag meteen op de website.
En dat klopte als een bus. De kraam was nog niet eens helemaal ingericht en de klanten dromden toe. Het was druk en werd steeds drukker. Ik kreeg geen tijd om een foto van de kraam te maken.
Pas rond het middaguur toen ik de kraam beslist moest bijvullen kreeg ik even de gelegenheid om een paar foto's te maken.

Ook 's middags bleef het druk.
Rondvragend bij al die bezoekers bleek dat er erg veel vakantiegangers waren onder de marktgangers. Campinggasten die het toch 's avonds en 's nachts maar erg koud vonden kochten sokken om in ieder geval weer warme voeten te hebben vanavond.
Ze vlogen de kraam of met als resultaat dat de alpaca sokken helemaal zijn uitverkocht.

De dag vloog om en het bleef tot aan sluitingstijd gezellig druk aan en rond onze kraam,met als topverkoop ook nog een blikvanger die vanaf de kraam werd verkocht.
Dit maakte de natte woensdag echt helemaal goed.
Woensdag staan we weer in Zuidlaren op de laatste zomermarkt in dit fraaie brinkdorp.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten