dinsdag 18 augustus 2015

Agrimarkt met veel regen

Jaarlijks wordt bij ons in het dorp tijdens de laatste dag van de feestweek een Agridag georganiseerd. Vertier voor boeren en buitenlui met tal van demonstraties en traptrekker wedstrijden voor de jeugd. Dit jaar zat het niet mee De regen kwam met bakken uit de hemel op primetime van de dag. Daardoor bleef veel bezoek weg en die er wel waren schuilden inde grote tenten op het terrein.
Voor het eerst konden wij onze nieuwe presentatie gebruiken, Dit jaar niet meer in een partytent, maar met een echte luifel aan onze aanhanger.
Dit bleek een gouden greep. Met de wind in de rug en de zijkanten dicht met dekkleed en andere kant dik doorzichtig plastic konden we de wol droog houden
Voor ons is de Agrimarkt een presentatie van wat we doen, verkopen doe je  niet veel op zo'n marktje.
Met mooi weer kan het heel gezellig zijn zo een dagje reclame maken in eigen dorp. Nu met al die regen werd het wel een lange vrij stille dag en een grote gok om van het drassige weiland af te komen.


Het is en blijft leuk, al zijn er wel verbeterpuntjes aan te geven zodat het marktje echt gezellig wordt en je kunt netwerken als het rustig is, dit was nu helaas niet mogelijk omdat de fronten van de kramen aan de buitenkant waren gesitueerd.

De eerstvolgende markt is zaterdag 5 september. We hebben dan een dubbele boeking een kraam gevuld met streekproducten op de streekmarkt Leek en een wolkraam met mooie wol van onbekende en oude schapenrassen en de Blakervelder hoeve wol in Roden tijdens de open dag van het Lakenvelder rund.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten