zondag 14 februari 2016

Familie Doe dagen in Leek



FamilieDoeDagen in Sportcentrum Leek op 27 en 28 februari

De zéér populaire FamilieDoeDagen, een uniek tweedaags evenement dat bedoeld is voor jong en oud, vindt dit jaar voor de vierde maal plaats in Sportcentrum Leek op zaterdag 27 en zondag 28 februari.
Op ruim 8000m2 beursvloer presenteren het maximaal mogelijke aantal standhouders zich voor de ongetwijfeld weer vele duizenden bezoekers. Door de uitstekende samenwerking met de regionale ondernemers kunnen belangstellende net als voorgaande jaren gratis toegangskaarten (per kaart 4 personen t.w.v. € 32,00 en ongeacht leeftijd) verkrijgen. De kaarten zijn alleen verkrijgbaar via de deelnemende standhouders. Nog nooit eerder hebben zoveel standhouders zich aangemeld en zullen op de FamilieDoeDagen aanwezig zijn. Op de zeer gevarieerde beurs zijn dit jaar weer een scala aan activiteiten voor alle leeftijden. 
Het is de organisatie van de FamilieDoeDagen weer gelukt om grote publiektrekkers als LEGO bouwwedstrijden en Warner Game Event naar Sportcentrum Leek te halen. 

Beide dagen vangen aan om 10.00 uur en duren tot 17.00 uur


Willekleurige draden is aanwezig op de Familie Doe Dagen in het Sportcentrum Leek op 27 en 28 februari met de hand gesponnen Nienoorddraden en een keur aan hand vervaardigde artikelen van natuurlijke materialen en natuurlijk Willekleurige draden. Wil je voor een van deze dagen een gratis toegangskaart dan kun je die bij ons afhalen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten