zaterdag 16 mei 2015

Hip en Happening in Appingedam weer een topper

Wat is Appingedam toch een gezellig stadje. Vanmorgen om 8 uur waren we present om onze kraam op de Hip en Happening markt in te richten. Blijkbaar moet er regen vallen in Appingedam, net als vorig  jaar, maar dat weerhoudt het publiek niet om heerlijk te snuisteren op een markt met producten van kleinschalige bedrijfjes, die veelal handgemaakt zijn.


We stonden dit jaar pal tegen de kerk aan, niet een echte doorloopplek, maar aan de andere kant krijg je dan wel echt geinteresseerde mensen aan de kraam. Over belangstelling hadden we echt niet te klagen. Vooral werd er bewonderend gekeken bij het spinnen van de alpacawol.


Echt leuk is het dat je aan de kraam oude bekenden treft of mensen die op de markt zijn afgekomen naar aanleiding van deze blog of via de facebookgroep Willekleurige draden. Ook bezoekers die we eerder spraken in Buitenpost kwamen langs om ons te bedanken voor het attenderen van deze markt.


Ondanks af en toe een miezerbuitje en een boodschappentas waarin ons brood en pakje thee etc. zaten,  die door de regen vol water kwam te staan, kon dit ons goede humeur niet bederven.  Bleven de bezoekers komen en tot het einde van de markt werden er zaken gedaan.


Wij blijven graag komen op deze markt, zeker nu we het mysterie van Appingedam naast onze kraam hebben ontdekt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten