zondag 9 oktober 2016

Herdersfair in Balloo volop gezelligheid en genieten

muziek op het terras

drukte bij de frietfiets

gezellig schuifelen langs de kramen

heerlijk lamsvlees proeven

lekkere koffie

een echt familie uitje



Vandaag was de laatste dag van de Herderfair in Balloo. De dag begon wat druilerig, maar dat mocht de pret niet drukken. Gaandeweg de dag werd het drukker en drukker op deze goed georganiseerde fair. Duizenden bezoekers schuifelden langs de kraam en daartussen vele bekenden. Dames en heren die ik op andere markten en marktjes aan de kraam heb gehad, leden van mijn facebookgroep, vaste klanten die weten dat wij een eerlijk product met verhaal hebben. 





Collega kraamhouders van de Streekproductenmarkt Leek die nu eens de tijd hadden om zelf als bezoeker naar een markt te gaan. Annita Wilschut, van Zij maakt het kwam ook even gezellig buurten. Allemaal even leuk en dan bij het, sluiten van de markt een wel heel leuke ontmoeting met jeugdvrienden die ik al bijna 40 jaar uit het oog verloren ben. 
Een en al gezelligheid en niet alleen dankzij de bezoekers, maar vooral door de geweldige ondersteuning van mijn lieve vriendinnen die kwamen helpen. IlsVilt, Martha en Ella bedankt voor alle gezelligheid en hulp. Samen zijn we een super team.
En dan is alles voorbij. Het afscheid nemen van een aantal leuke standhouders die om ons heen stonden Kaarderij Wollust bedankt voor de heerlijke koffie, Nomaden stapvoets bedankt voor jullie inkijkje in een heerlijk vrij leven, familie van Diejen en de mevrouw van het brocantegoed. Hoe gezellig allemaal zo samen.
Voor iedereen die niet in Balloo is geweest vandaag een sfeerimpressie en zet dit evenement maar voor volgend jaar in je agenda.




Geen opmerkingen:

Een reactie posten