woensdag 18 november 2015

Geslaagde huisdierendag in Oldekerk





Wat een leuke dag vandaag in Oldekerk. De leerlingen van het terra Oldekerk konden hun eigen huisdieren aan het publiek tonen en ze werden door officiele keurmeesters gekeurd.
Poezen, honden vogeltjes, kippen konijnen koeien, pony's en paarden alles wat je maar bedenken kon werd door de keurmeesters bekeken en van deskundig commentaar voorzien. In de lokalen was plaats gemaakt voor hobbiisten om hun producten te laten zien en eventueel te verkopen. Vooraf werd gezegd reken op 400 bezoekers over de hele dag, Maar het werd veel drukker en kon je over de koppen lopen.
Tussendoor voorzagen leerlingen van de school ons van koffie, thee en frisdranken, je kon maar kiezen en ze liepen af en aan. Zelfs voor een lunch tussen de middag en een heus stamppot buffet voor allen die aan deze dag meewerkten stond voor ons klaar. In een woord geweldig. 


Ik had een aantal soorten wol meegenomen om de vele bezoekers te kunnen vertellen over oude schapenrassen en hun wol kwaliteit en ook het demonstreren van hand gesponnen wol op de rondbreier trok heel veel belangstellenden.
Dik tevreden konden we om half tien de auto inpakken dik tevreden over een super dag, Dit was geen doorsnee markt maar een super gezellige voorlichtingsdag met verkoop.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten