dinsdag 7 juli 2015

Wolfeest Orvelte bron van inspiratie


Zondag ging het wolfeest in Orvelte gewoon door. Ondanks een paar kleine buitjes was het aangenaam toeven op de Brink. Wat een keur aan producten van wol was er te zien en voelen, wat een variatie aan kramen. 

Helaas werd het publiek wat afgeschrikt door de weerberichten, zij lieten het een beetje afweten. Onder genot van kopje koffie en aangename muziek was het goed toeven voor iedereen en kon er veel kennis opgestoken worden.Veel belangstelling was er voor het spinnen.
Een groepje zwak gehandicapten was met begeleiders op de markt en een van de meiden wilde het graag ook even proberen.
Hoe leuk was het  om kennis te maken met de grote collectie ontwerpen van Zij maakt het, de weblog van Annita Wildschut volg ik al jaren en al die creatieve dieren heb ik vanaf de prille ontwikkeling in de maak gezien.

Ook talrijke Facebook vriendinnen en volgers van mijn facebookgroep Willekleurige draden mocht ik aan de kraam verwelkomen, waardoor de dag omvloog. En dat enkele regenbuitje dat we over ons heen kregen mocht de pret niet drukken.

Wij hadden de auto al ingepakt en stonden op het punt om weg te rijden toen de lang verwachte voorbode van de onweersbui over het terrein de sterke wind liet gaan, waardoor plotsklaps een kraam over het terrein rolde. gelukkig zonder al te veel erg.




Geen opmerkingen:

Een reactie posten