dinsdag 30 juni 2015

Wat was het leuk 2 dagen Rapalje in Groningen



Moe, maar voldaan kwamen terug van een fantastisch festival, waar we met de Willekleurige draden als standhouder aanwezig waren. Super al die leuke ontmoetingen omlijst met mooie muziek. Twee dagen een enorm feest, waarbij ook nog eens goed verkocht werd aan de vele heel creatieve festivalgangers.

Met een goed gevulde kraam en een fantastisch uitzicht op het hoofd podium. 


Geinteresseerde bezoekers vonden het maar moeilijk om het spinnewiel te bedienen en toonden hun respect voor dit ambacht. 


Wat veel leuke kramen, met voor iedereen wel wat leuks te koop en een kampement waar de oude tijden herleefden maakte het geheel als omlijsting van het muziekfestival helemaal af.
Een perfecte catering en na afloop van van de eerste dag, met een aantal standhouders gezellig napraten om het kampvuur met een drankje en een hapje maakte de eerste dag super geslaagd. 


Een kort nachtje restte op het festivalterrein waar we gewoon achter de kraam heel veilig konden overnachten dankzij de beveiliging die goed op ons paste. Fris en fruitig in stralend zonnetje met elkaar ontbijten en koffiedrinken voordat de festivalgangers weer kwamen maakte dat de dag heerlijk relaxt begon. 


Dat de regen later over ons heen kwam mocht te pret niet drukken. Zeker niet als ineens een groep doedelzakspelers voor je kraam paradeert. Tot 8 uur duurde het festival en dan ben je als standhouder nog lang niet thuis. De afbouw en het afscheid nemen van je buren was zo intens en gezellig dat het afbreken ineens geen straf is. We plaatsen dit festival voor volgend jaar zeker weer in onze agenda.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten