zondag 7 juni 2015

Kunstmarkt Diever gezellig en druk


Het was een grote gok om met de Willekleurige producten naar een kunstmarkt te gaan. Diever overtrof mijn verwachtingen. Een gezellig compacte kunstmarkt op een Drentse brink onder de bomen werd mijn stek voor een dag. Met aan de andere kant van de weg een braderie met vlooienmarkt.
Vooral de ochtenduren waren het de echte kunstliefhebbers die de markt bezochten, terwijl in de loop van de middag ook het publiek van de braderie over kwam slenteren.
En daar sta je dan tussen de beeldende kunstenaars en diverse hobbyisten die allen lieten zien wat ze in huis hebben en veelal ook demonstraties gaven.
Het spinnewiel was echt een publiekstrekker, terwijl de klandizie niet achter bleef.
Minpuntje van de markt was dat de toiletten erg ver weg waren. En of de combinatie van kunstmarkt en braderie aan de overkant nu echt geslaagd is valt te betwijfelen. Meerdere kraamhouders waren ontevreden hierover. Maar goed voor mij was deze dag weer meer als geslaagd en het betekent dat ik de komende twee week weer volop aan het werk moet om voldoende voorraad te hebben voor de komende markt in Nuis.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten