zaterdag 24 mei 2014

Leuke Buitenfair Boerakker

Het leek allemaal heel mooi vanmorgen toen we naar Boerakker reden om een kraampje in te richten op de Buitenfair van Boerakker. Zonnetje, lekkere temperatuur. Prima plekje op het erf van de boerderij. Partijtent opzetten, kraamdelen er in en leuk inrichten, we namen er de tijd voor en echt het heeft wel wat op deze manier de kraam inrichten.

Tot 12 uur bleef het perfect weer. Het publiek kwam al aardig op de fair af. Toen er een plaatselijk zeer zwaar onweer los barstte was het snel gebeurd met de vreugde
In een mum van tijd was het veld waar de meeste kramen stonden een heerlijke waterpartij. Gelukkig was onze partytent waterdicht en bleef de schade  beperkt tot wat natte wol die aan de buitenkant hing.

De rest van de dag bleef het gelukkig droog met een aangename temperatuur. Maar het vele publiek dat normaal wel op een fair afkomt liet het verder afweten.
Desondanks was het een gezellige , leuke goed georganiseerde Buitenfair waar veel te kijken en te koop was voor iedereen.

En als er zo weinig kopers zijn dan ga je lekker handwerken, Mijn kleindochter oogstte veel lof van de bezoekers voor haar breitalent.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten