zaterdag 1 februari 2014

Streekmarkt op Nienoord, Leek


Willekleurige draden en 3D kaarten van Ieniminie kan terug kijken op een heel geslaagde streekmarkt in het Rijtuig Museum van Nienoord in Leek. Vanaf half 10 konden we de kraam klaarmaken en voordat we er erg in hadden stonden de eerste kopers al bij de producten die we bij ons hadden.


De 3D kaarten waren erg in trek en de Willekleurige draden oogsten veel lof bij de honderden bezoekers van deze streekmarkt.
Met bussen vol waren kijkers en kopers afgekomen op deze markt. Zo kwamen we in contact met bezoekers uit de provincie Zeeland, Utrecht en vanuit Zoutkamp kwam een bus vol wat ouderen die een gezellig middagje uit hadden in de provincie.



Het was zo druk dat we amper tijd hadden om iedereen met vragen goed te woord te staan, maar we hebben ons best gedaan waardoor de dag is omgevlogen.


Op het internet kwam ik nog een paar sfeerfoto's van de markt tegen die ik ook graag deel. de eerste foto komt via een goede vriendin van mij, de tweede vanaf het twitteraccount van een van de deelnemers aan deze streekmarkt.


In maart is er weer een  streekmarkt, deze kunnen we helaas niet bezoeken omdat we dan aanwezig zijn op de Hand Hobby en Creadagen in de TT hal in Assen (28 februari tot en met 2 maart). Op de Streekmarkt van april zullen de bezoekers ons vast weer tegenkomen.

1 opmerking:

  1. Wat ziet dat er gezellig uit. Fijn dat jullie ook goed verkocht hebben. Want daar gaat het uiteindelijk ook om toch?

    BeantwoordenVerwijderen