zaterdag 1 september 2018

Gezellige Streekproductenmarkt in Leek



Vandaag stond de streekproductenmarkt in het teken van de pompoenenwedstrijd. Afgelopen voorjaar werden de zaden op de markt uitgedeeld en vandaag kon het publiek de dikste pompoen laten opmeten. Dit opmeten was voor het bestuur een serieuze aangelegenheid. Serieus werd gezocht naar de breedste omvang om daar het meetlint omheen te leggen.

Ondertussen gingen de marktzaken ook nog door. Vaste klanten, nieuwe gezichten het was een en al gezelligheid. Blijkbaar heeft iedereen in de gaten dat de winter er aan komt. Volop wordt gezocht in de mand met sokken, waarbij weer een paar naar het buitenland vertrekt. Ik kan Noorwegen aan het rijtje toevoegen. Winterwarmte was echt in trek. Truien die een nieuw huisje vonden. Garens die verwerkt gaan worden in mooie producten. Het ging de hele dag door.

Met nieuwe opdrachten voor volgende maand erbij was het weer een heerlijk dagje, een geslaagde streekproductenmarkt.

1 opmerking:

  1. Goedendag,
    Voor onze kerstmarkt in het” huis van de buurt” De Schulp in Assen –Oost hebben wij nog ruimte voor standhouders, momenteel hebben wij 17 stands met meest verschillende artikelen, misschien kunnen wij u interesseren voor een stand? op onze Kerstmarkt verkopen wij naast deze kramen natuurlijk kerstbomen en de echte snert van Bert, de Kerstman ontbreekt ook niet en Janke Lameris komt de sfeer verhogen met kerst liederen.
    De kosten zijn € 5,- per plaats, heeft u interesse en wilt u meer weten? op onze web site staat wie we zijn en wat we doen. deschulp-assen.nl of facebook huisvandebuurt De Schulp of bel met Janny 0630104034.

    BeantwoordenVerwijderen