maandag 23 juli 2018

Tropisch Art Carnivale, druk en heel gezellig


Afgelopen weekend was ik op het Art Carnivale festival aan het Schildmeer. Met de caravan op een camping aan het meer kon ik het rustig aan doen. Wel was het tijdens de opbouw op de vrijdagmiddag al veel te warm om je verroeren.
Maar tijdens de avonduren werd het aangenaam en trokken de verkopen aan. Ook de zaterdag en zondag was het eigenlijk veel te warm voor wolverkopen, maar de Willekleurige sokken vonden gretig aftrek.
Leuke ontmoetingen met oude bekenden van het Willekleurig festival waren super leuk. Hoe goed was het te horen dat sokken daar afgeleverd het nog steeds goed doen. Maar ook nieuwe contacten waren hartverwarmend.
Voor aanvang van de markt even gezellig samen koffiedrinken met mede kraamhouders en ook ´s avonds even een gezamenlijke afsluiting van de dag zijn tekent voor de algehele sfeer die Art Carnivale uitstraalt.
Er was veel te beleven op de drie festivaldagen, alleen doordat wij op een zijveld stonden kregen we er weinig van mee. Voordeel was wel dat je niet over de muziek hoefde uit te schreeuwen om met je klanten te praten. Toch kwam er af en toe wat entertainment langs. Moe maar voldaan konden we zondagavond inpakken en met een goed gevoel terug kijken op een heerlijk ontspannen festivalweekend.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten