zaterdag 1 april 2017

Rustige streekproductenmarkt in Leek


Het was vandaag een beetje dubbel op de streekproductenmarkt in Leek. De markt bleek gaandeweg de morgen volledig onbereikbaar te zijn door de grote verkeerschaos die in Leek heerste. Er was nergens meer een parkeerplekje te vinden in het dorp en de verkeersregelaars stuurden ook de bezoekers voor de Streekproductenmarkt door om elders een parkeerplek te gaan zoeken.
Toen de organisatie dit doorkreeg werden de beschikbare parkeerplekken bij de markt vrij gegeven en konden de bezoekers van de markt echt op de markt parkeren, tenminste als ze het dorp al inkwamen. Zelfs op de snelweg stond file vanwege een activiteit op het landgoed Nienoord.
Daardoor was het 's morgens erg rustig en kon rustig gekeken worden bij het voeren van de lammetjes die aan de fles zijn.


Toen er eindelijk bezoekers konden komen werd het best gezellig druk en het was aangenaam om even op het terras te zitten koffie drinken.
Ondanks de wisselende stroom bezoekers werd er prima verkocht, zelfs toen 's middags de regen met bakken naar beneden kwam.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten