zondag 3 april 2016

Druk bezochte streekproductenmarkt met veel kramen

De streekproductenmarkt in Leek zit duidelijk in de lift.  Steeds meer kleinschalige streekbedrijven weten dat ze op deze markt hun waren goed kunnen promoten. De markt wordt steeds groter en steeds gevarieerder en dat waarderen de bezoekers ook. Het mooie lenteweer trok ook veel mensen om een buitenactiviteit te gaan bezoeken. Waardoor het gezellig druk werd op de markt.

Om 10 uur bleek  dat de kraam naast ons leeg bleef, zodat we in overleg met de marktmeester deze ook konden opvullen. Veel verkoopruimte, maar vooral kooplustig publiek zorgde ervoor dat wij het lekker druk hadden de hele dag en amper op onze stoel konden zitten.
Gezellig was het zeker, waarbij  veel tijd en ruimte was om over onze natuurlijke materialen te vertellen. De Nienoordswol is een echte trekker, zeker als de schapen met de lammeren vlak bij staan en je kunt voelen, aaien en knuffelen met de dieren die de wol geleverd hebben.

Moe en voldaan konden we rond 4 uur inpakken, wetende dat er de komende weken weer hard gewerkt moet worden aan de voorraad.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten