donderdag 3 maart 2016

Zaterdag weer een streekproductenmarkt in Leek

Na een super geslaagd weekend in het Sportcentrum Leek tijdens de Familie doe dagen zijn we weer druk bezig voor de komende markten. Als eerste staat de streekproductenmarkt in Leek op het programma.
Met veel publiciteit rond de nieuwe garens geproduceerd van de wol van de schapen van de Scheperij Nienoord is het dus zaak volop van deze producten mee te nemen.

Tijdens het afgelopen weekend viel het opdat vooral jonge bezoekers zich vergaapten aan de prachtige poncho van Nienoordswol. Deze gaat dus komende zaterdag ook mee naar de streekmarkt. Net als de trui gemaakt van Nienoordwol en een aantal par sokken en natuurlijk de gesponnen draden.
Daarnaast gaat ook de regulaire collectie mee naar de streekproductenmarkt.
De markt zelf staat in het teken van brood, kaas en eieren. iets waaraan we  moeilijk een invulling kunnen geven met de wol. Wel doen we ook deze keer weer mee aan de grote verlotingsactie onder de bezoekers. Zij zullen bij entree van de markt een enveloppe kunnen kiezen. Hierin kan een winnend lotnummer zitten. Dat is te zien als jouw nummer correspondeert met het nummer dat in de kraam ligt bij de producenten. Heb je een winnend lot in handen dan krijg je bij de desbetreffende kraam wat jouw nummer heeft de prijs.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten