zondag 2 november 2014

Geslaagd marktweekend in Leek en Peize

Het was een intensief weekend het eerste weekend van november. Zaterdag de eerste overdekte streekproductenmarkt op het landgoed Nienoord in Leek en aansluitend op de zondag een leuke hobbybeurs in Peize. Vooral de spindemonstraties trokken heel veel kijkers. En wat is er niet mooier om te zien hoe van een alpacavacht een prachtige dunne draad groeit.

Het was druk op de eerste binnenmarkt in Leek en in de altijd gezellige ambiance van het  kasteel op het landgoed met de museumhallen. Veel oude bekenden waren blij dat wij er weer waren met de hand gemaakte garens en woonproducten. we doen ook ons best om de stand zo aantrekkelijk mogelijk te maken met mooie natuurlijke producten uit het Westerkwartier.

Peize was voor ons een nieuwe markt. Een hobbymarkt in de sporthal bracht toch 80 standhouders naar Peize, waaronder de Willekleurige draden en Ienemina's 3D wereld. Hoewel de buitentemperaturen dit weekend eerder uitnodigde tot een mooie boswandeling wisten  heel veel mensen uit Peize en verre omstreken de beurs te vinden.

En wat leuk is het om dan van bezoekers te horen dat ze onze producten herkennen van eerdere beurzen en markten. Het maakt het verkopen van de handgemaakte producten alleen maar gemakkelijker.
Met een goede verkoop en een aantal opdrachten op zak kunnen we dit intensieve weekend afsluiten.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten